Rastrelli Cello Quartet op Zondagmiddagconcert 6 april 2014 in Soest

BestelLionsclub Eemland organiseert op zondag 6 april 2014 een zondagmiddagconcert in de Petrus en Pauluskerk in Soest, met het ludieke Rastrelli Cello Quartet.

Vier musici die spelen in de beste Russische cello tradities, luisterrijke klanken gecombineerd met intens beleefd sentiment. Een absoluut uniek ensemble dat sinds 2002 het publiek heeft verrast en begeesterd met onconventionele programmering.

Rastrelli QuartetVier heren, drie uit Sint Petersburg en één uit Wit Rusland, hebben zich als missie gesteld om muziek te maken “tussen de verschillende genres door”, zoals zij dat zelf uitdrukken. Het resultaat is een buitengewoon gevarieerd programma met een aantrekkelijke mix van stukken van o.a. Bach, Saint-Saens en Tchaikovsky met nummers van bijvoorbeeld George Gershwin, Dave Brubeck en Leroy Anderson. Het kwartet is vernoemd naar de achttiende-eeuwse architect Bartholomeus Rastrelli, ontwerper van de Hermitage in Sint Petersburg. Het kwartet trad op in vele grote concertzalen over de hele wereld, o.a. in Amsterdam, Wenen, München, Stuttgart, San Francisco, Los Angeles, Boston, Sint Petersburg, Volgograd. En nu dus in de Petrus en Pauluskerk in SOEST!

Programma: een verrassing, niet alleen voor de concertganger maar ook voor de muzikanten zelf, want direct voor en zelfs gedurende het concert te bepalen. In elk geval een bonte verzameling van klassiek, semiklassiek, jazz, pop, latin en folk.

BestelDatum: 6 april 2014
Aanvang: 15:30 uur, zaal open: 15:00 uur
Locatie: Petrus en Pauluskerk
Kerkplein 2, Soest
Volwassenen: € 15,00
Jongeren van 13 – 18 jaar: € 10,00
Kinderen tot 13 jaar: gratis

Bezoek voor meer informatie en audio en video samples de website van het Rastrelli Cello Quartet: rastrelli.de

Het concert wordt op charmante en toegankelijke wijze ingeleid door Peter Santa, dirigent van o.a. het Amsterdam Chamber Orchestra.

Door het concert te bezoeken wordt u niet alleen een bijzondere ervaring rijker, maar steunt u ook

Aperitief

Na afloop van het concert is er gelegenheid voor een gezellig aperitief. De kinderen worden niet vergeten!

Kira Kraftzoff, Sergio Drabkin, Kirill Timofeev of Misha Degtjareff persoonlijk complimenteren met hun optreden of gewoon een praatje met hen maken kan dan ook.

Mozart Diner in Grand Café de Lindenhof

Voor een perfecte afsluiting van de zondag adviseren wij u om via deze website in Grand Café de Lindenhof te gaan genieten van een culinair Mozart Diner tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De Lindenhof ondersteunt ons goede doel en draagt een deel van de opbrengst van de Mozart Diners daartoe bij. Om te reserveren klikt u hier.

Impressies

Dit wordt alweer het vijfde en voorlopig laatste concert in een reeks van klassieke zondagmiddag concerten, georganiseerd door de Lionsclub Eemland. Voor impressies van de eerdere concerten, klik hier.

Comment (1)

• Theo vlug07/04/2014 at 17:23

Geweldig!!!!

Wat een prachtig, muzikaal en leuk concert!!!

4 geweldige muzikanten die weten wat muziek maken is.