Elk zondagmiddagconcert kan gecombineerd worden met een speciaal “Zondagmiddagconcertdiner” na afloop bij Grand Café De Lindenhof of DLC-CAFÉ.Beide restaurants dragen zowel dit voor Soest en omgeving muzikale initiatief als ook het goede doel een warm hart toe. Zij bieden voor de gelegenheid een culinair 3-gangenmenu aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs en dragen een deel van de omzet af aan ons goede doel.

Trakteer uzelf en anderen op een culturele en culinaire zondagmiddag! Om een tafel te reserveren klikt u “hier”.

De-Lindenhof-grand-cafe_logo_180x90De Lindenhof “Lisa Jacobs” 3 gangen Diner

Grand Café De Lindenhof is een heerlijke plek voor ontspannen genieten of het nu gaat om een kop koffie met gebak, een lunch, een diner, een mooie wijn of een gezellige borrel; er is voor ieder wat wils! Het sfeervolle pand ligt midden in de winkelstraat van Soest.

3 gangen menu van de kaart

Prijs: EUR 35,= inclusief 5 euro voor het goede doel

U kunt op vertoon van uw toegangsbewijs binnenlopen of

reserveer nu uw concert en uw tafel

DLC-CAFÉ “Lisa Jacobs” 3 gangen Diner

DLC CAFENippend aan haar kamillethee tuurt H.M. Koningin Emma naar de statige wandklok. Ze wacht op de trein uit Utrecht die haar op comfortabele wijze naar Baarn moet begeleiden. Het is 1897, het jaar waarin onze voormalige vorstin haar eigen wachtkamer in Soestdijk laat bouwen. Nu bijna 115 jaar later mogen u verwelkomen in dit monumentale pandje aan het spoor. Kom binnen, geniet van onze overheerlijke kaart en laat u verrassen door het opvallende interieur waarbij oude materialen en industriële elementen elkaar afwisselen.

Verrassingsmenu
Grand Dessert a la DLC
~-~-~-~-~
Prijs EUR 35,=, inclusief 5 euro voor het goede doel.

reserveer nu uw concert en uw tafel