BestelHet eerste concert van een reeks van drie in 2013 zal op 21 april a.s. plaats vinden in de Petrus en Pauluskerk in Soest. Het fameuze MINETTI QUARTETT uit Wenen concerteert, direct na een tournee door de Verenigde Staten en een tweetal optredens in het Amsterdamse Concertgebouw, in Soest!

Zondag 21 april AANVANG 15.30 UUR

Voor slechts € 15 per persoon kunt u in een sfeervolle ambiance genieten van een ensemble van wereldklasse. Na afloop van het zondagmiddagconcert is het mogelijk de musici te ontmoeten onder het genot van een aperitief en een hapje. U kunt het concert afsluiten met een speciaal “Mozart Diner” bij restaurants De Lindenhof of het DLC cafe in de voormalige wachtkamer van het station Soestdijk. Beiden ondersteunen muzikale initiatief en  ook het goede doel. Een deel van de opbrengst doneert het restaurant aan ons goede doel.

Het MINETTI QUARTETT, een strijkkwartet uit Wenen is net terug van een tiendaagse tour door Amerika en speelt twee concerten in het Concertgebouw Op 21 april trakteren ze de liefhebbers van klassieke muziek in Soest op een zondagmiddagconcert van uitzonderlijke klasse. Voor hun volgende concert van dit kwartet zult U naar de Berliner Philharmonie moeten afreizen.

Het kwartet bestaat  uit de violisten Maria Ehmer, Anna Knopp en Milan Milojicic en Leonhard Roczek op violoncello. Op 21 april spelen ze voor U in de Petrus en Paulus kerk zeer toegankelijke topstukken van Mozart en Haydn. Het zondagmiddagconcert wordt ingeleid door Peter Santa, dirigent bij het Amsterdam Chamber Orchestra.

BestelDe netto opbrengst door kaartverkoop, sponsoring en neven activiteiten komt geheel ten goede aan het Khushi Project in India van Madelein Broekman uit Baarn. Door de concerten te bezoeken draagt u bij aan dit goede doel dat de Lions Club Eemland al een aantal jaren ondersteunt. Wij doen dit omdat:

1. Wij geloven dat scholing de beste manier is om aan de armoede te ontsnappen.
  2. Wij het volste vertrouwen hebben in Madelien Broekman, die ter plekke leiding geeft aan het project.
  3. Wij ervan overtuigd zijn dat alle gelden effectief worden besteed.

Bestel hier direct uw kaarten of lees eerst meer over het speciale Mozart Diner dat u kunt bijboeken.