BestelIn haar geboorteland Georgië is zij een “superstar”, de fantastische meesterpianiste Elisso Bolkvadze. Wij zijn er trots op haar naar Soest te kunnen halen. Het repertoire dat zij voor haar optreden in Soest heeft gekozen is romantisch van aard en toegankelijk voor jong en oud.

• Mozart – Sonata B Dur
  • Chopin – Andante Spianato in G en Grand Polonaise in Es, op. 22
  • Prokofiev – Tweede Sonate in d, op. 14
Datum: 12 januari 2014, aanvang 15:30 uur, zaal open 15.00 uur
Locatie: Petrus en Pauluskerk, Kerkplein 2, Soest
Volwassenen: € 15,00
Jongeren van 13 – 18 jaar: € 10,00
Kinderen tot 13 jaar: gratis

Over Elisso Bolkvadze

Geboren in Tbilissi, Geogië, begon zij op haar vierde met piano spelen. Op haar zevende gaf ze haar eerste concert, begeleid door een symfonieorkest. Inmiddels heeft zij talrijke internationale muziek concoursen gewonnen en wordt regelmatig uitgenodigd door wereldberoemde orkesten. Elisso heeft in bijna alle grote zalen van de wereld gespeeld. Net terug van een succesvolle tournee door China debuteert zij nu ook op 31 januari 2014 in het Amsterdamse Concertgebouw. In Soest bent u in de gelegenheid al op 12 januari een voorproefje te nemen. U zult versteld staan van de poëtische kracht en virtuositeit die haar spel kenmerken. Pianospelen lijkt bij haar zo makkelijk ….

Het concert en elk muziekstuk wordt op charmante en toegankelijke wijze ingeleid door Peter Santa, dirigent van o.a. het Amsterdam Chamber Orchestra.

Door het concert te bezoeken wordt u niet alleen een bijzondere ervaring rijker, maar steunt u ook

Aperitief

Na afloop van het concert is er gelegenheid voor een gezellig aperitief. De kinderen worden niet vergeten!

Elisso Bolkvadze persoonlijk complimenteren met haar optreden of gewoon een praatje met haar maken kan dan ook.

Mozart Diner in Grand Café de Lindenhof

Voor een perfecte afsluiting van de zondag adviseren wij u om via deze website in Grand Café de Lindenhof te gaan genieten van een culinair Mozart Diner tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De Lindenhof ondersteunt ons goede doel en draagt een deel van de opbrengst van de Mozart Diners daartoe bij. Om te reserveren klikt u hier.

Impressies

Dit wordt alweer het vierde concert in een reeks van klassieke zondagmiddag concerten, georganiseerd door de Lionsclub Eemland. Voor impressies van de eerdere concerten, klik hier.