Donderdagmorgen, dauwtrappen op Hemelvaart 2013. Een groep van bijna 50 mensen maakte  onder leiding van vier bevlogen IVN-gidsen een prachtige en louterende wandeltocht door en langs de Korte Duinen. Onderweg een fantastisch ontbijt in het bos met een reusachtige hoeveelheid broodjes, Cava, versgeperste jus d’orange, verse fruitsalades, scrambled eggs met bacon en nog veel meer lekkers.

Een kleinschalig evenement dat zonder meer voor herhaling vatbaar is.  Veel dank voor alle vrijwilligers van de catering die voor dag en dauw sinaasappels hebben geperst, broodjes hebben gebakken en belegd en een geweldig picknickplek in het bos hebben ingericht. Het ontbijt in het bos was alsof we zojuist de vierdaagse hadden volbracht. Slechts de blarenprikkers ontbraken.

Ons volgende evenement is het prachtige zondagmiddagconcert op 9 juni 2013 – Jacobs en Kouzmenko spelen dan Onstuimige Romantiek.