Lisa-Jacobs_1_450x450Lisa Jacobs is de opvolgster van Janine Jansen. Ze won niet alleen het prestigieuze internationale Heifetz Concours maar kreeg ook de Grachtenfestivalprijs en vele andere onderscheidingen. Ze toert over de wereld en heeft talloze malen in de beste zalen van Nederland gespeeld (ze debuteerde op 17-jarige leeftijd met Ricardo Chailly en het Koninklijk Concertgebouworkest in Het Concertgebouw).

BestelTijdens het Festival Classique op de Hofvijver in Den Haag mocht zij als trekker met het Residentie Orkest en Maestro Neëme Järvi de grote opening verzorgen (zie filmpje). Nu heeft ze net een mega CD-contract getekend met een major label en ze zal op deze CD’s worden begeleid door o.a. het Orchester des BayerischenRundfunks, een van ’s werelds toporkesten en het orkest van Mariss Jansons. Met andere woorden: dit wordt weer een fantastische muziek genot.