Klassieke muziek. Hoe vaak zal het in het gemiddelde gezin met jonge kinderen te horen zijn? Toch is er veel voor te zeggen om kinderen al op jonge leeftijd kennis te laten maken met deze soort muziek, al is het maar als onderdeel van hun opvoeding.

kinderconcertDe Lionsclub Eemland heeft zich ten doel gesteld kinderen van de basisscholen in Soest de mogelijkheid te bieden om kosteloos kennis te maken met klassieke muziek.Wij doen dit door concerten te organiseren van een kwalitatief hoog niveau met musici van internationale allure. Bij de concerten in de Petrus en Pauluskerk in Soest zijn daarom alle leerlingen van basisscholen uitgenodigd om deze gratis bij te wonen. Ouders, grootouders, ooms, tantes, etc. mogen vanzelfsprekend ook mee. Van hun betaalde kaartje gaat € 2,50 naar de betrokken basisschool om er muziekinstrumenten van te kopen. Dus ouders en grootouders neem uw kinderen en kleinkinderen mee en kinderen neem papa, mama, oma en opa mee!