lions-eemland-logoLionsclub Eemland sponsort het Khushi project in India en ondersteunt de kinderen die tussen de wal en het schip vallen door hen een nieuw perspectief te bieden. De doelstelling van de Lions onder het motto ” We serve “, wordt verwezenlijkt in de concrete steun en financiële bijdragen aan het Khushi project van Madelien Broekman uit Baarn.

3 jaar financiele ondersteuning aan het Khushi project

Het is de intentie van de Lionsclub Eemland om een sterke basis te leggen en continuïteit te brengen in het Khushi project. Daarbij is het uitgangspunt dat dit project uiteindelijk financieel gedragen moet worden door de plaatselijke autoriteiten en financiers. LC Eemland verbind zich vanaf 1 mei 2009 voor een periode van 3 jaren aan het Khushi project door eenmaal per kwartaal een bedrag over te maken van vijftienhonderd euro (€ 1500)  als bijdrage aan de operationele kosten, zoals (maar niet beperkt tot) de salarissen van leerkrachten, lesmateriaal en maaltijden. Deze periode is in 2012 verlengd.

Basis leggen voor een selfsupporting activiteit

Naast de financiële ondersteuning van € 6000 per jaar wil LC Eemland ook proberen in India een basis te leggen voor een selfsupporting activiteit in de regio. Met andere woorden willen de leden van LC Eemland  proberen bijvoorbeeld Indiase Lionsclubs of andere groeperingen bij het Khushi project te betrekken. Hierdoor wil zij ter plekke bouwen aan een organisatie die de activiteiten van Madelien Broekman samen met haar verder kan uitbouwen.