Unieke Feestelijke Lunch op 26 december 2e kerstdag 2017 voor iedereen in Baarn

Niemand zou met de Kerstmis alleen moeten zijn. Daarom organiseren samenwerkende vrijwilligersorganisaties een feestelijke kerstlunch voor iedereen op Tweede Kerstdag.

Zo’n 30 vrijwilligers verzorgen deze feestelijke kerstlunch. Er is plaats voor 70 gasten. Dat betekent dat die middag iedereen kan gaan genieten van stemmige muziek, een mooi verhaal en een heerlijke lunch.

Het evenement wordt gerealiseerd door de Unie van Vrijwilligers (UVV), De Zonnebloem, De Leuning (onderdeel van Welzijn Baarn) en de Lionsclub Eemland: een unieke combinatie!

Bij binnenkomst in De Leuning wordt u ontvangen met een welkomstdrankje dat u wordt aangeboden door gastdames en -heren, die u naar uw tafel begeleiden. Vervolgens gaat u ontspannen genieten van een gezellige kerstlunch in kerstsfeer.