Lukkie Duck Race 5 juni 2016 winkelcentrum Soest-Zuid

Copyright Van Veen / Harlekijn / Siepermann / Bacher

In winkelcentrum Soest-Zuid wordt op zaterdag 5 juni 2016 de Lukkie Duck Race gehouden, een gezellig familiefeest gehouden met leuke aanbiedingen, muziek en optredens, (kinder)spelen, hapjes en drankjes en vooral heel veel plezier.
De Lukkie Duck Race is een ludieke race waarbij een grote hoeveelheid badeenden in een, speciaal daarvoor opgebouwde, waterbaan om het snelst zwemmen. De eend die het eerst de finish bereikt maakt zijn eigenaar gelukkig met een prijs. De winnaars van alle rondes strijden met elkaar om de hoofdprijs.

Soest Helpt Soest

Lionsclub Eemland organiseert deze Lukkie Duck Race, onder het motto Soest Helpt Soest, in samenwerking met de Winkeliersvereniging Soest-Zuid.

Alfred Jodokus Kwak als mascotte

De Lukkie Duck race wordt georganiseerd door de Lionsclub Eemland, met dank aan Harlekijn Holland BV voor het gebruik van het beeldmerk van Alfred Jodokus Kwak

Lukkie Duck Race steunt Soester goede doelen

De opbrengst van de Lukkie Duck Race komt ten goede aan lokale goede doelen:

• Lot’s Foundation, steunt kinderrechten wereldwijd
  • Hospice De Luwte, voor een menswaardig afscheid
  • Princes Maxima Manege, paardrijden voor kinderen met een beperking
  • Soester Maatjes, helpt kansarme mensen weer op weg
  • ZoalsJan, ondersteunt mensen met ALS

Koop je eigen eendje en kom op 5 juni vanaf 12.00 uur naar Winkelcentrum Soest-Zuid om je eigen “Lukkie Duck” aan te moedigen.